Testimonials

1 September 2013 Losonczi Attila, Decan CCJ Salaj

In perioada 13.05 - 26.05.2013 Colegiul Consilierilor Juridici Salaj, in colaborare cu Centrul Regional de Facilitare si Negociere Iasi, a organizat o sesiune de curs de formare mediatori.

La curs au participat un numar de 14 persoane consilieri juridici din cadrul colegiului si persoane cu studii superioare,altele decat juridice.

Cei trei lectori desemnati de catre Centrul Regional de Facilitare si Negociere Iasi au fost D-na Timofte Diana - director executiv RFNC,D-na Hultoan Simona si Dl Corad Marius.

Cursul a imbinat foarte bine partea practica a activitatii de mediator prezentata de D-na Timofte Diana,cu partea legislativa sustinuta de Dl Corad Marius,incheiendu-se cu o recapitulare bine structurata a ambelor componente,misiunea revenindu-i D-nei Hultoana Simona.

Lectorii au impartasit informatii foarte utile dar in acelasi timp interesante,din vasta lor experienta,fapt pentru care le multumesc in numele tuturor participantilor la curs.

Tin sa multumesc si participantilor la acest curs, avand in vedere ca programul de formare s-a desfasurat dupa orele de program, fapt ce a necesitat un efort in plus din partea acestora.

In incheiere, tin sa apreciez ca actiunea Colegiul Consilierilor Juridici,in colaborare cu Centrul Regional de Facilitare si Negociere Iasi a fost o reusita datorita implicarii totale, atat a formatorilor,cat si a participantilor.

Pentru a va convinge de cele mai sus prezentate va invitam sa vizualizati si galeria foto si video creata pe aceasta tema. http://www.ccjsalaj.ro/01.html

Decan
CCJ Salaj

Cons. jur. Losonczi Attila

25 July 2011 Fanuta Lisman, Mediator

Desi pot spune ca am o oarecare experienta in vanzari, cursul Tehnici de vanzare si marketing in mediere mi s-a parut extrem de util, din mai multe perspective. In primul rand, m-a ajutat sa inteleg bine diferentele dintre promovarea medierii, ca institutie, promovarea unui birou individual de mediere si vanzarea propriu-zisa a serviciilor de mediere. In al doilea rand, desi nu am asteptat niciodata sa vina clientul spre mine, am inteles ca pentru a desfasura o activitate de succes, pentru a putea trai din mediere, este necesar sa gandesti o strategie la nivelul fiecarui birou (fiecarei forme de organizare), strategie proprie, adaptata propriului potential. In viitorul apropiat voi si pune in aplicare cele invatate. In al treilea rand, am constientizat greselile pe care le faceam ori de cate ori incercam sa arat cuiva minunatele avantaje ale medierii, fara sa inteleg ca astfel nu faceam decat sa mai ridic o bariera intre mine si potentialul meu client. In final, va felicit pentru ideea de a organiza un astfel de curs pe care cu drag il voi recomanda si altor colegi mediatori, intrucat cred ca este esential ca fiecare mediator sa inteleaga bine aceste diferente.  

25 July 2011 Silviu Erusencu, Mediator

Referitor la cursul ”Tehnici de vanzare si marketing in mediere” pot afirma ca a fost atat instructiv cat si bine sustinut. Exercitiile au fost bine elaborate si au avut darul de a ridica probleme cursantilor, astfel incat sa duca catre o constientizare a necesitatii schimbarii abordarii modului de prezentare a medierii ca pe un produs vandabil. Totodata din reactiile percepute, cursul si-a atins si obiectivul de a responsabiliza participantii asupra aplicarii informatiilor obtinute. Personal consider ca plus-valoarea adusa de curs a constat in clarificarea diferentei dintre ceea ce se face in acest moment, marketing-ul medierii si ceea ce ar trebui facut, vanzarea medierii. De aici putem considera ca initiativa voastra de a-l aduce pe Tomas, inseamna un punct nodal in schimbarea strategiilor de abordare a clientilor, pentru care va felicit.

25 July 2011 Anca Elisabeta Ciuca, Presedinte Consiliul de Mediere

Cursul ”Tehnici de vanzare si marketing in mediere” a adresat un aspect critic din activitatea mediatorului de care devine constient abia dupa ce incepe sa actioneze ca mediator. In acest sens il consider foarte util. Am fost deosebit de placut impresionata de modul in care informatia si dezvoltarea de abilitati pot fi imbinate astfel incat intr-un timp foarte scurt sa simt ca am evoluat si ma simt mai increzatoare in propriile mele forte pentru a actiona ca mediator. In acelasi timp, cred ca un astfel de curs completeaza in mod util si eficient pregatirea de baza a mediatorilor si ar trebui oferit periodic si altor mediatori.

25 July 2011 Neculai Volovat, Avocat

In citeva cuvinte, pot spune ca participarea la cursul Tehnici de vanzare si marketing a fost o experienta placut?. Cursurile cu voi, pentru mine sunt o adevarta revelatie, despre comunicare in general si despre comunicarea in mediere in special. Organizarea cursului a fost excelenta, colaborarea cu Thomas binevenita. Am spus si la Bucuresti si spun si acum ca simt nevoia unei continuari a acestui curs. Poate nu neaparat doar despre vânzarea medierii, ci despre metode de comunicare, tehnici de negociere, etc.

13 March 2010 Mihai Armasu, Notar

A fost superfain. Felicitari pentru abordare. Pot sa spun ca a fost altceva. Metoda folosita de voi a fost una efectiva, aplicata si surprinzator de dinamica.

13 March 2010 Dinca Olteanu Marcel, Consilier Juridic

Informatii precise cu trimitere la exemple concrete pentru facilitarea intelegerii problematicii; rabdare si tact pedagogic in parcurgerea fiecarei etape din cadrul medierii; spirit de echipa, completare reciprica, echilibru; deschidere; o excelenta relatie interpersonala care stimuleaza acest stil de invatare activa.

13 March 2010 Iulian Mocanu, Inginer

E primul curs la care am participat activ si nu am simtit ca depun efort pentru a asimila o serie de cunostinte.

Calendar

Inscriere curs

Pentru inscriere la cursurile de formare mediatori, va rugam sa ne trimiteti formularul completat prin email sau fax.

Descarca: formular-inscriere.pdf
Descarca: formular-inscriere.doc

Colaboratori

Centrul de Mediere Familiala www.FaMe.ro Alternative Sociale www.alternativesociale.ro Colegiul Mediatorilor www.colegiulmediatorilor.ro European Association of Judges for Mediation www.gemme.eu Centrul de Educatie Internationala www.iec.ro

Contacteaza-ne

Noutati

6 January 2017 detalii

The Hate Observer Project

The Hate Observer Project documents and debunks our contemporary history of hate. So that we never forget. www.facebook.com/hateobserverproject[...]

5 January 2017 detalii

LEPCA II ‘Advanced training for international child abduction lawyers’

LEPCA II is an advanced training project for lawyers and legal professionals who deal with international child abduction cases under the 1980 Hague Convention, the Brussel IIa Regulation and the 1996 Hague Convention. [...]