ADR

Diagnoza

Experienta noastra directa, lucrind cu companii si institutii, arata ca se pierd bani si resurse din cauza situatiilor de crizela care ar putea fi evitate sau administrate mai bine. Cei implicati se lovesc de interese diferite sustinute cu fermitate si care impiedica incheierea de acorduri si gasirea de solutii eficiente si la timp.

Expertii nostri evalueaza situatia si pot propune un plan pentru iesirea din impas in cazuri dificile.

Negociere

Aveti de negociat un contract complex? O noua afacere? Probleme aparute cu partenerii de afaceri?
Expertii nostri in Negociere folosesc cele mai noi metode de succes in Negociere, dupa modelul Programului de Negociere de la Harvard (PON of Harvard Law School, Harvard University). Va putem ajuta sa va pregatiti pentru negociere. Negocierile de succes depind crucial de pregatirea pentru negociere: Ce negociem? Cu cine negociem? Cind negociem Ce rezultate vrem sa obtinem? Cum negociem pentru un acord de calitate pe termen lung?
Negociatorii nostri profesionisti va antreneaza pentru negociere abordind toate aceste aspecte. Ei pot sta alaturi de dumneavoastra la negocieri daca o solicitati.

Consiliere

Sinteti intr-un conflict? Vreti sa preveniti sau evitati un conflict?
Fie ca este un conflict de afaceri, familial, la locul de munca sau in comunitate, va putem ajuta sa-l abordati. Expertii nostri va pot consilia pentru a comunica eficient. Intregul proces este complet confidential.
Expertii nostri ofera consiliere individuala si de grup pentru: tehnici de comunicare eficienta pentru prevenirea si rezolvarea conflictelor sau pregatirea unui plan de negociere a situatiilor conflictuale.

Colaboratori

Centrul de Mediere Familiala www.FaMe.ro Alternative Sociale www.alternativesociale.ro Colegiul Mediatorilor www.colegiulmediatorilor.ro European Association of Judges for Mediation www.gemme.eu Centrul de Educatie Internationala www.iec.ro

Contacteaza-ne

Solicitati mediere

Daca doriti o mediere sau informatii suplimentare despre mediere, va invitam sa ne trimiteti formularul de solicitare a medierii prin email sau fax, sau pur si simplu sa ne telefonati.

Descarca: formular-inscriere.pdf
Descarca: formular-inscriere.doc

Inscriere curs

Pentru inscriere la cursurile de formare mediatori, va rugam sa ne trimiteti formularul completat prin email sau fax.

Descarca: formular-inscriere.pdf
Descarca: formular-inscriere.doc

Testimonials

A fost superfain. Felicitari pentru abordare. Pot sa spun ca a fost altceva. Metoda folosita de voi a fost una efectiva, aplicata si surprinzator de dinamica. [...]

Mihai Armasu, Notar

Desi pot spune ca am o oarecare experienta in vanzari, cursul Tehnici de vanzare si marketing in mediere mi s-a parut extrem de util, din mai multe perspective. In primul rand, m-a ajutat sa inteleg [...]

Fanuta Lisman, Mediator